01     Laten we samenzitten​

Alles start met een goed gesprek met de klant, met u. Waarin we al uw wensen bespreken, alle verwachtingen overlopen uw stijl bepalen, ... U kan bij mij terecht voor al uw vragen over materialen, design en projectopvolging. Ik geef vrij advies, en samen met u maken we de finale keuzes. 

02     Plannen uittekenen​

Nu alles besproken is, worden de plannen voor het interieur uitgetekend en een efficiënte projectplanning samen opgesteld. Laten we timings vastleggen. U kan vanaf nu in volle spanning uitkijken naar een nieuwe droomwoning.

03     Opvolgen van de werken

Uit een groot netwerk worden de gepaste aannemer en leveranciers zorgvuldig geselecteerd. Erna sta ik graag persoonlijk in voor de opvolging, met frequente bezoeken aan de werven en contacten met de bouwaannemer. Indien gewenst, stuur ik met plezier enkele foto's door van de vooruitgang.

04     Zorgeloze totaalrenovatie​

Na meer dan 40 jaar in het vak, kijk ik nog altijd uit naar de laatste stap: de grote oplevering! Met een heilig respect voor de timings en een garantie voor kwaliteit. Zijn er onvoorzienbare omstandigheden tijdens het project? We vangen het flexibel op in elke fase.