top of page

01     Laten we samenzitten​

Coffee Table

Alles start met een goed gesprek met de klant, met u. Waarin we al uw wensen bespreken, alle verwachtingen overlopen uw stijl bepalen, ... U kan bij mij terecht voor al uw vragen over materialen, design en projectopvolging. Ik geef vrij advies, en samen met u maken we de finale keuzes. 

Pencils in a Cup

02     Plannen uittekenen​

Nu alles besproken is, worden de plannen voor het interieur uitgetekend en een efficiënte projectplanning samen opgesteld. Laten we timings vastleggen. U kan vanaf nu in volle spanning uitkijken naar een nieuwe droomwoning.

03     Opvolgen van de werken

Architect Checking Plans

Uit een groot netwerk worden de gepaste aannemer en leveranciers zorgvuldig geselecteerd. Erna sta ik graag persoonlijk in voor de opvolging, met frequente bezoeken aan de werven en contacten met de bouwaannemer. Indien gewenst, stuur ik met plezier enkele foto's door van de vooruitgang.

home keys

04     Zorgeloze totaalrenovatie​

Na meer dan 40 jaar in het vak, kijk ik nog altijd uit naar de laatste stap: de grote oplevering! Met een heilig respect voor de timings en een garantie voor kwaliteit. Zijn er onvoorzienbare omstandigheden tijdens het project? We vangen het flexibel op in elke fase.

bottom of page